Fliserensning med algebehandling sikrer dig flotte fliser​

Fliser er ofte udsat for algebelægninger, og det kommer tydeligt til udtryk på flisernes overflade. Hvis dine fliser er angrebet af alger, og du godt kunne tænke dig at få nogle flotte fliser igen, så kan vi hos Dansk Service hjælpe dig. Vi tilbyder en grundig og professionel fliserensning kombineret med en algebehandling til en skarp pris.​

Vi kører både ud til private boligejere, boligforeninger og erhvervskunder, der har brug for professionel fliserens i for eksempel Kolding, Vejle eller Fredericia. Derudover fjerner vi også alger fra belægninger og fliseterrasser hos kunder i Odense, Aarhus, Horsens og Aalborg. Vi dækker et stort geografisk område, men selvom vi gerne kører langt til vores kunder, kommer det ikke til at koste ekstra.

Vil du høre mere?

Kontakt os allerede i dag og vi kommer forbi og giver dig et tilbud – ganske gratis og uforpligtende.

Professionel algebehandling

Alger er ikke pæne at se på, så vil du gerne bevare en pæn overflade på dine fliser, hegn, møbler eller andet, så er vi hos Dansk Service klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel algebehandling af både fliser, hegn, havemøbler, murværk og andet til en skarp pris.

Vores algebehandling virker både på alger, mos, svamp og andet skidt, der gror på fliser, hegn og andet.

Vi har også stor erfaring inden for algerens

Få en flot belægning igen med vores algerens

Vores fliserensning kombineret med en algebehandling virker på både mos, alger, svamp, skidt og snavs, der vokser på dine fliser. Det betyder, at du med vores grundige rensning kan få en flot flisebelægning igen, der ser ud som om, den var ny.

Det skyldes blandt andet, at vi har stor erfaring inden for rensning af fliser, samt at vi har de rette teknikker og det rette udstyr til at sikre et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi fjerner også alger fra andet end fliser

Alger vokser mange forskellige steder, og det er ikke kun din flisebelægning, der er udsat. Vi tilbyder derfor også fjernelse af alger til konkurrencedygtige priser fra blandt andet:​

  • Hegn
  • Murværk
  • Havemøbler
Haveservice og ejendomsservice i grønt område

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på fliserensning

Har du brug for professionel hjælp til at holde dine fliser flotte og fri for alger, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi kommer gerne forbi til en besigtigelse for herefter at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Du skal bare ringe på telefon 70 20 27 03, men du kan også skrive til vores e-mail info@danskservice.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.​