Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde og overholder altid vores forpligtelser​

Udvendigt malerarbejde udføres med stor erfaring​

Skal du have udført udvendigt malerarbejde, og har du ikke selv tid eller lyst til at stå for arbejdet, så varetager vi hos Dansk Service gerne opgaven. Vi har stor erfaring med at udføre udendørs malerarbejde for både privatpersoner, boligforeninger og erhvervskunder.

Vi holder til i Kolding, og vi udfører derfor meget malerarbejde i nærliggende byer som for eksempel Fredericia, Vejle og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder andre steder. Vi tager for eksempel gerne turen helt til Odense eller helt op til Aalborg, og vi udfører selvfølgelig også udvendigt malerarbejde for kunder, der bor imellem disse områder. Det kan for eksempel være i Horsens, Aarhus eller Vejen.

Selvom vi skal køre langt for at løse din opgave, så kan du være helt sikker på, at det ikke kommer til at koste dig ekstra, når du vælger at lade os stå for opgaven.

Vi udfører alle former for udvendigt malerarbejde

Vi kan udføre alt inden for udendørs malerarbejde. Det kan for eksempel være maling af:

Udhæng

Skure

Sandkasser

Havemøbler

Hegn

Vi har erfaringen og kompetencerne til at sikre, at du får et flot og langtidsholdbart resultat. Samtidig tilbyder vi professionel rådgivning, og vi kommer altid til tiden.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på din maleropgave

Har du nogle spørgsmål omkring vores kompetencer, har du brug for at høre mere om arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 20 27 03, men du kan også skrive til vores e-mail info@danskservice.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente, at vi vender tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse inden for ganske kort tid.

​​

tilbud

Modtag et uforpl​igtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alt leveret professionelt og til tiden

Gratis og uforpligtende

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi tilbyder vedligehold af haver og andre udendørsarealer på helårsbasis.

Ønsker du, at haven skal fremstå perfekt til din næste fest, så ring til Dansk Service og vi kommer forbi og giver dig et tilbud – ganske gratis.

Dansk Service v/Jan Rasmussen 

Vejlevej 308, 6000 Kolding