Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde og overholder altid vores forpligtelser

Haveservice og vedligeholdelse af udendørsarealer​

Har du brug for professionel hjælp til at vedligeholde din have eller dine udendørsarealer? Så står vi hos Dansk Service klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder haveservice for både privatpersoner og erhvervskunder i form af vedligeholdelse af haver og andre udendørsarealer på helårsbasis.

Ønsker du, at din have skal fremstå perfekt til din næste fest, så ring til os, og vi kommer forbi for at give dig et tilbud – ganske gratis selvfølgelig. Vi dækker et stort geografisk område. Vi løser for eksempel mange opgaver for vores kunder i vores eget lokalområde omkring Kolding, Vejle, Fredericia og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i Odense, Horsens, Aarhus og helt op til Aalborg, uden at det koster ekstra for dig.

Vi har stor erfaring med haveservice, og vi kan være med til at løse problemerne, give haven en god indretning, vælge de rigtige planter og gøre vedligeholdelsesniveauet passende. Vi har en høj standard, og vi sætter pris på flot og veludført arbejde.

Vores løsninger inden for haveservice

Vi tilbyder følgende løsninger inden for haveservice til konkurrencedygtige priser: 

Vedligeholdelse af udendørsarealer

​Hækklipning

Kantklipning

Beskæring

Græsslåning

Lugning

Naturpleje

Havefræsning

Mosfjernelse i græsplænen

Fældning af træer

Bekæmpelse af myrer - inde og ude

Bekæmpelse af dræbersnegle

Algebekæmpelse

Professionel algebehandling

Alger er ikke pæne at se på, så vil du gerne bevare en pæn overflade på dine fliser, hegn, møbler eller andet, så er vi hos Dansk Service klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel algebehandling af både fliser, hegn, havemøbler, murværk og andet til en skarp pris.

Vores algebehandling virker både på alger, mos, svamp og andet skidt, der gror på fliser, hegn og andet.

Kontakt os og få et gratis tilbud på vedligeholdelse af din have

Kunne du tænke dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop den haveservice, som du har behov for, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du skal bare ringe på telefon 70 20 27 03, men du kan også skrive til vores e-mail info@danskservice.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.​

tilbud

Modtag et uforpl​igtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alt leveret professionelt og til tiden

Gratis og uforpligtende

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi tilbyder vedligehold af haver og andre udendørsarealer på helårsbasis.

Ønsker du, at haven skal fremstå perfekt til din næste fest, så ring til Dansk Service og vi kommer forbi og giver dig et tilbud – ganske gratis.

Dansk Service v/Jan Rasmussen 

Vejlevej 308, 6000 Kolding