​Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde og overholder altid vores forpligtelser

Fliserensning med algebehandling sikrer dig flotte fliser​

Fliser er ofte udsat for algebelægninger, og det kommer tydeligt til udtryk på flisernes overflade. Hvis dine fliser er angrebet af alger, og du godt kunne tænke dig at få nogle flotte fliser igen, så kan vi hos Dansk Service hjælpe dig. Vi tilbyder en grundig og professionel fliserensning kombineret med en algebehandling til en skarp pris.

Vi kører både ud til private boligejere, boligforeninger og erhvervskunder, der har brug for professionel fliserens i for eksempel Kolding, Vejle eller Fredericia. Derudover fjerner vi også alger fra belægninger og fliseterrasser hos kunder i Odense, Aarhus, Horsens og Aalborg. Vi dækker et stort geografisk område, men selvom vi gerne kører langt til vores kunder, kommer det ikke til at koste ekstra.

Få en flot belægning igen med vores algerens

Vores fliserensning kombineret med en algebehandling virker på både mos, alger, svamp, skidt og snavs, der vokser på dine fliser. Det betyder, at du med vores grundige rensning kan få en flot flisebelægning igen, der ser ud som om, den var ny.

Det skyldes blandt andet, at vi har stor erfaring inden for rensning af fliser, samt at vi har de rette teknikker og det rette udstyr til at sikre et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi fjerner også alger fra andet end fliser

Alger vokser mange forskellige steder, og det er ikke kun din flisebelægning, der er udsat. Vi tilbyder derfor også fjernelse af alger til konkurrencedygtige priser fra blandt andet:

Hegn

Murværk

Havemøbler

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på fliserensning

Har du brug for professionel hjælp til at holde dine fliser flotte og fri for alger, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi kommer gerne forbi til en besigtigelse for herefter at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 70 20 27 03, skrive til vores e-mail info@danskservice.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på denne side.

tilbud

Modtag et uforpl​igtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alt leveret professionelt og til tiden

Gratis og uforpligtende

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi tilbyder vedligehold af haver og andre udendørsarealer på helårsbasis.

Ønsker du, at haven skal fremstå perfekt til din næste fest, så ring til Dansk Service og vi kommer forbi og giver dig et tilbud – ganske gratis.

Dansk Service v/Jan Rasmussen 

Vejlevej 308, 6000 Kolding