​Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde og overholder altid vores forpligtelser

Hækklipning for privatpersoner, boligforeninger og erhverv​

Er det blevet tid til at få klippet hækken, men har du ikke tid, overskud eller kompetencerne til at stå for arbejdet? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Dansk Service har vi mange års erfaring inden for forskellige former for haveservice, og vi tilbyder blandt andet professionel hækklipning.

Vi kører langt for vores kunder

Fra vores base i Kolding dækker vi et stort geografisk område. Vi løser blandt andet opgaver i vores eget lokalområde omkring Fredericia og Vejle, men vi kører også gerne ud til kunder i Horsens, Aarhus og Aalborg og alt derimellem. Derudover tager vi også gerne turen til Fyn, hvor vi dækker området helt hen til Odense. 

Uanset hvor du skal have udført vores hækklipning henne inden for dette område, så garanterer vi dig for, at det ikke kommer til at koste dig ekstra.

Hos os får du én samlet leverandør til udendørsarealerne

Vi udfører klipning af hæk og andet havearbejde som for eksempel græsslåning og beskæring af æbletræer for private boligejere, ligesom vi også vedligeholder virksomheders og boligforeningers grønne områder og udearealer. Hos os får du én samlet leverandør, der kan varetage alt inden for havearbejde.

Hvad koster hækklipning?

Vores priser på hækklipning varierer afhængigt af følgende faktorer:

Hvor mange meter hæk du skal have klippet

Hvor høj hækken er

Om hækken kun skal klippes til, eller om den skal beskæres kraftigt i sider/højde

Vores hækklippere er udstyret med teleskopstænger, der sikrer, at vi kan nå selv meget høje hække og buske fra jorden og samtidig sikre et flot resultat. Derudover afhænger den endelige pris også af, om du kun skal have klippet hækken en enkelt gang, eller om du ønsker en fast aftale på hækklipning.

Kontakt os og indhent et tilbud på klipning af hæk

Har du brug for hjælp til hækklipning, skal du endelig tage kontakt til os for at indhente et uforpligtende tilbud. Vi står klar, uanset hvor og hvornår du har behov for det. 

Ring på telefon 70 20 27 03, skriv til e-mail info@danskservice.dk eller udfyld kontaktformularen..

tilbud

Modtag et uforpl​igtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alt leveret professionelt og til tiden

Gratis og uforpligtende

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi tilbyder vedligehold af haver og andre udendørsarealer på helårsbasis.

Ønsker du, at haven skal fremstå perfekt til din næste fest, så ring til Dansk Service og vi kommer forbi og giver dig et tilbud – ganske gratis.

Dansk Service v/Jan Rasmussen 

Vejlevej 308, 6000 Kolding