​Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde og overholder altid vores forpligtelser

​Snerydning og saltning

Som grundejer med en ejendom ud til offentlig sti eller vej har man pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der primært bliver brugt af gående. Snerydning og saltning på fortov, der ligger ud til privat bolig, er noget, som rigtig mange boligejere glemmer eller nedprioriterer på grund af manglende tid eller lyst.

Hvis du har ansvaret for at fjerne sne og salte ud til en offentlig vej eller sti, så kan vi hjælpe dig. Hos Dansk Service har vi stor erfaring med snerydning og saltning, som vi både varetager for både private husejere, erhvervskunder og boligforeninger. 

Vi varetager blandt andet vinterbekæmpelse i Kolding, Fredericia, Vejle og andre omkringliggende områder, ligesom vi også salter og fjerner sne for kunder i Horsens, Aarhus, Aalborg og Odense samt alle steder derimellem, uden at det koster ekstra for vores kunder.

Vi tilbyder hurtig snerydning og skånsom saltning af:

Parkeringspladser

Fortove

Indkørsler

Indgangspartier til boligkomplekser og ejendomme

Hvad koster snerydning?

Vores priser på snerydning afhænger af, om vi kun skal komme ud en enkelt gang og hjælpe dig med at fjerne sneen, eller om vi skal indgå en fast aftale om både snerydning og saltning. Ved at indgå en fast aftale med os slipper du for at skulle tænke på det, da vi i så fald sørger for at udføre arbejdet på din adresse, når der er behov for det.

Du er altid garanteret en fordelagtig timepris, når du vælger at lade vores firma stå for arbejdet med rydning for sne og saltning, og kunne du tænke dig en pris på en løsning, der matcher lige netop dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør mere om vores services

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores services i forbindelse med snerydning og saltning, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 27 03 eller via vores e-mail info@danskservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.

tilbud

Modtag et uforpl​igtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Felter markeret med * skal udfyldes.

Alt leveret professionelt og til tiden

Gratis og uforpligtende

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi tilbyder vedligehold af haver og andre udendørsarealer på helårsbasis.

Ønsker du, at haven skal fremstå perfekt til din næste fest, så ring til Dansk Service og vi kommer forbi og giver dig et tilbud – ganske gratis.

Dansk Service v/Jan Rasmussen 

Vejlevej 308, 6000 Kolding